Skandinavisk Institut for social tregrening Deutsch

 

DeutschEnglishDutchSkandinaviskFrançaisItalianoEspañolPortuguês (Brasileiro)Russisch
 
 contact  search  download  impressum 

Institut for social tregrening

Institutet for social tregrening eksistere siden 1998. Vi vil give alle interesserede muligheden for at beskæftige sig intensiv med den sociale tregrenings tilgangsvinkel. For en sådan beskæftigelse har vi allerede udgivet omfangsrigt arbejdsmateriale - CD-Rom sociale tregrening. Da CD-Rommen først og fremmest drejer sig om en tilgang til Rudolf Steiners værk, forelægger indtil nu alt kun på tysk. Men vi er igang med at lave en CD-rom på Norsk, Dansk og Svensk. I er velkommen til at arbejde med på opgaven. Læs mere om CD-rommen.

Oven på dette grundlagsarbejde vil vi nu tilbyde en Nyhedstjeneste på engelsk og tysk. Målet er en knap og tidsnær reflektion af nutiden udfra den sociale tregrenings synspunkter. Altså en slags mini-tregrenings-tidsskrift. For at uddybe enkelte aktuelle spørgsmål vil forskellige initiativer der har mere eller mindre med den sociale tredeling at gøre, blive dokumenteret.

Hvem laver hvad?

Sylvain Coiplet laver CD-Rom Social tredeling, skriver News og er ansvarlig for den tyske og franske Website-version.

Rasmus Bjerregaard laver oversættelsen fra og til de skandinaviske sprog, skriver News og er ansvarlig for den engelske og skandinaviske version af Websiten.